Pris för revisor i Malmö

Man kan som företagare anlita en revisor i Malmö till för en rimlig kostnad. Man ska som kund också vara på det klara med att det många gånger räcker med att anlita en redovisningskonsult. Priset en redovisningskonsult brukar vara 500-700 kronor i timmen och priset för en revisor brukar vara 700-1000 kronor i timmen.

Pris för revisor i Malmö - det man ska tänka på

Priserna kan variera kraftigt

Pris för revisor i Malmö kan variera kraftigt beroende på vem man väljer. När Driva Eget gjorde en undersökning för revisorer så uppgick värdet på skillnaden mellan den billigaste och dyraste offerten till cirka 90 000 kronor. Man bör därför med stor noggrannhet välja en revisor som passar ens behov.

Det är viktigt att man som företagare väljer ut de delarna av bokföringen man behöver hjälp med. Man kan därefter vända sig till en revisorsbyrå för att få en offert. Inleder man ett långsiktigt samarbete så kommer priset befinna sig på en konkurrenskraftig nivå då en revisorsbyrå vill ha en stabil kundstock.

Att veta vad som bör göras

En revisor är en oberoende part som ska granska ditt företags bokföring. Mycket av det revisorn utför är styrt av lagar och det är viktigt att allt blir rätt. Revisorn sysslar däremot inte med löpande bokföring, vilket gör att du kan anlita en billigare redovisningsekonom för dessa uppgifter. Man kan som företagare spara mycket pengar om man är medveten om detta.

Viktigaste faktorerna som påverkar priset

Det första man bör göra när man ska anlita en revisor är att utgå från det egna behovet, och veta vad man egentligen behöver hjälp med när man anlitar en revisor. Det är även viktigt att jämföra priser för revisorer då dessa kan variera kraftigt. Sammanfattningsvis så bör det poängteras att man har mycket att vinna på att betala en revisor ett fast pris per år.